3,013 jul 2021Sales executiveHuidige werknemer, meer dan 3 jaarManchester, EngelandAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenPay / company car / good placeMinpuntenNo work life balance, will do way over contracted hours. No set rule on work life each branch has different rulesMeer weergevenReactie van Inchcape4yYour feedback is of importance, thank you, it is important that we are aware of current working environments for all our colleagues, thanks again.Meer weergeven
5,03 jan 2024Procurement specialistVoormalige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenFlexible work benefits and vehicle benefitsMinpuntenNot in central location, but is convenientMeer weergevenNuttigDelen
4,028 apr 2023Credit analystVoormalige werknemer, meer dan 5 jaarMobile, ALAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenGreat Company good fellow employeesMinpuntenManagement was not forthcoming they did not support middle managementMeer weergevenNuttigDelenReactie van Inchcape3yThank you for taking the time to contact us. We always appreciate your feedback.Meer weergeven