Pluspunten
Je ontmoet aardige mensen met af en toe een nare stakeholder. Ze zijn erg flexibel in het hybride werkmodel. Mijn team was geweldig.
Minpunten
De lijst kan lang worden, maar ik zal me beperken tot de hoofdpunten. Enorm gebrek aan middelen en technologie. Het bedrijf is inconsistent en mist veel basisprincipes op het gebied van platforms, technologie, voordelen enzovoort. Als gevolg daarvan kunnen veel mensen de nieuwe tools niet gebruiken en is er veel nodig om processen te automatiseren. Veel contractanten, wat geen duurzaam model is voor mensen/bedrijfsgroei. Ik denk niet dat een deel van het managementteam de expertise en kennis heeft om Inchcape naar een hoger niveau te tillen. Recente resultaten van een enquête naar de betrokkenheid van werknemers laten zien dat ze geweldig zijn, maar weerspiegelen ook een gebrek aan transparantie en terughoudendheid om te veranderen. Dit vertaalt zich zeker in de meeste feedback: antwoorden zijn ook niet eerlijk en alles is te perfect om te evolueren. Met betrekking tot verandering missen veel van hun grote projecten die invalshoek. Veel collega's denken dat de verandering voor hen zal worden gedaan, terwijl ze een substantiële rol moeten spelen. Politiek: sommige senior stakeholders zijn gemeen, zullen op je neerkijken en je in de rug steken. Dit is vooral het geval bij de CoE's.