employer cover photo
employer logo

Slechte cultuur - werkgeversreview Administration bij Inchcape

2,0
1 mei 2024

Pluspunten

Inchcape staat bekend om zijn ondersteunende en inclusieve frontliniepersoneel en management, waardoor een positieve werkomgeving voor zijn werknemers wordt gecreëerd.

Minpunten

er is gemeld dat het back of house team, met name het Human Resource team, pestgedrag toepast om personen die ze persoonlijk niet aardig vinden, uit het bedrijf te verwijderen. Dit gedrag heeft onrust veroorzaakt onder werknemers en heeft geleid tot pogingen om het probleem aan te kaarten bij bedrijfsmanagers. Helaas hebben deze pogingen om het probleem aan te pakken de situatie alleen maar doen escaleren. Het is zorgelijk dat een bedrijf dat bekendstaat om zijn ondersteunende cultuur, zo'n giftige dynamiek heeft binnen zijn HR-afdeling. Het is belangrijk dat Trivett Automotive Retail dit probleem aanpakt en rechtzet om een veilige en inclusieve werkplek voor alle werknemers te garanderen. Pesten in welke vorm dan ook mag niet worden getolereerd en het is de verantwoordelijkheid van het bedrijf om actie te ondernemen en een positieve werkomgeving te creëren voor alle personeelsleden.

Ontdek andere reviews over Inchcape

3 jan 2024

Pluspunten

Flexible work benefits and vehicle benefits

Minpunten

Not in central location, but is convenient

28 apr 2023

Pluspunten

Great Company good fellow employees

Minpunten

Management was not forthcoming they did not support middle management

Reactie van Inchcape
3y
Thank you for taking the time to contact us. We always appreciate your feedback.