Pluspunten
Een aantal interessante projecten om aan te werken (maar ook een aantal echt verschrikkelijke)
Minpunten
Sinds Connect werd overgenomen door ITG, heb ik binnen 2-3 jaar geen loonsherziening of loonsverhoging kunnen krijgen, ondanks dat de kosten van levensonderhoud met meer dan 20% zijn gestegen. De hiërarchie van de technische teams is erg slecht. Front End Developers rapporteren rechtstreeks aan Lead Developers (die meer op senioren lijken) en Lead Developers rapporteren aan Solution Architects. Sommige van de Lead Developers hebben zeer weinig commerciële ervaring/kennis, waarvan er één weigert zijn verantwoordelijkheden te vervullen, ondanks dat hij iets meer dan een jaar geleden naar die positie is gepromoveerd. Sommige Solution Architects hebben totaal geen idee en hebben geen kennis. Eén ervan besteedt zijn werktijd aan het lezen van ontwikkelingsblogs in plaats van het werk te doen waarvoor hij is aangenomen. Hoewel dit verborgen gaat door de illusie dat hij aan AEM werkt. Op de een of andere manier wordt deze medewerker geprezen ondanks het feit dat een van zijn verslaggevers onlangs het bedrijf heeft verlaten omdat ze niet tevreden waren met het project waaraan ze werkten. Ze konden ondanks verschillende pogingen geen tijd krijgen om de kwestie met hun lijnmanager te bespreken. De problemen met het project, waar ik het bedrijf ruim twee jaar geleden van op de hoogte bracht, en het gebrek aan communicatie van hun lijnmanager (die zelden werkt) zorgden ervoor dat ze vertrokken. Er is een groot probleem met de manier waarop Lead Developers worden gerekruteerd, waarbij ze worden geïnterviewd alsof ze solliciteren naar de functie Solution Architect. Als u solliciteert voor een functie als Lead (frontend) Developer, wordt u geïnterviewd door een Solution Architect alsof u achter hun baan of een Lead (backend) Developer-positie aan gaat. Dat verklaart waarom ze er steeds in slagen om mensen met de verkeerde ervaring en kennis in Lead Developer-posities te plaatsen.