Een geweldige plek om te werken, met een mensgerichte cultuur, spannende projecten en geavanceerde technologieën - werkgeversreview Software Engineer bij IntellectEU

23 sep 2025

Pluspunten

Intellect heeft een zeer vriendelijke sfeer met vriendelijke en behulpzame mensen. Er zijn veel interessante projecten in verschillende domeinen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een breed scala aan geavanceerde technologieën. Het bedrijf biedt geweldige mogelijkheden om zowel verticaal als horizontaal te groeien. Ik werkte als database-engineer en toen ik mezelf wilde uitproberen in backend-ontwikkeling binnen het AI-domein, ondersteunde het bedrijf mijn overstap volledig. Wat IntellectEU echt onderscheidt, is hoeveel ze waarde hechten aan mensen. Vóór de Russisch-Oekraïense oorlog werkte ik als database-engineer. Later ging ik bij de strijdkrachten en na anderhalf jaar werd ik vanwege gezondheidsproblemen ontslagen. Hoewel IntellectEU op dat moment geen openstaand project voor me had, verwelkomden ze me toch weer en lieten ze me een tijdje op de bank zitten. Die steun betekende veel voor me en bewees dat mensen hier echt op de eerste plaats komen.

Minpunten

Zoals in elk bedrijf kan de beschikbaarheid van projecten afhangen van de vraag op de markt, maar het management doet zijn best om mensen te koppelen aan zinvolle kansen

Ontdek andere reviews over IntellectEU

21 jun 2021

Pluspunten

Vriendelijk en professioneel team - altijd bereid om problemen te ondersteunen en te verhelpen.

Minpunten

Zeer zwakke hr-afdeling - door technisch team rotsen.

2,0
8 apr 2025

Pluspunten

Good talent and experienced staff

Minpunten

lack of structure and company support

Reactie van IntellectEU
10mo
Thank you for your feedback. We acknowledge that recent organizational changes may have created some uncertainty. Starting from 2025, we are committed to maintaining a stable structure and improving internal processes.