Prachtige organisatie - werkgeversreview Recruitment Consultant bij Intro Personeel

15 okt 2021

Pluspunten

* Goed werkgeverschap staat hoog in het vaandel * Waardering wordt geuit *

Minpunten

* Groeiende organisatie, levert soms frictie op.

Ontdek andere reviews over Intro Personeel

3,0
1 apr 2022

Pluspunten

Geweldige plek om te werken

Minpunten

Betalen is verschrikkelijk en overwerkt?

1 aug 2019

Pluspunten

Sinds 2012 ben ik met veel plezier werkzaam bij Intro Personeel. Deze werkgever is echt anders dan anderen. Op een nuchtere en laagdrempelige manier wordt samenwerking gestimuleerd. Er worden voortdurend verbindende team-activiteiten georganiseerd zoals sportavonden, trainingen en bedrijfsuitjes (soms zelfs naar een zonnige bestemming!) Werknemers gaan hierdoor voor elkaar door het vuur en we durven ook positief kritisch met elkaar om te gaan, zodat we scherp blijven en goede resultaten behalen! Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn geval was er de ruimte om door te groeien van een commerciele naar een marketingfunctie. Hierdoor kan ik het werk doen waarvan ik echt energie krijg. Ik kan echt zeggen dat ik fluitend naar mijn werk ga!

Minpunten

Veel vrije dagen (31,5 dag voor een fulltime dienstverband). Sinds mijn 5-jarig jubileum krijg ik zelfs nog een dag extra. Doordat ik het naar mijn zin heb bij Intro is het vaak een uitdaging om al deze vrije dagen op te maken.