Pluspunten
Als u een familielid bent van een persoon die in een hoger management werkt of een greep heeft, zult u goed worden behandeld en snelle promoties krijgen, en zo niet, dan raad ik u aan andere bedrijven te zoeken. Voordelen zijn oké (veel minder dan veel andere bedrijven in de buurt van de baai) omdat je op de loonlijst van Jabil zou staan.
Minpunten
Ik heb bijna een jaar bij Jabil Fremont gewerkt. Het hele bedrijf was een vroegere moeder- en popwinkel die iets groots werd en werd gekocht door Jabil. De meeste van de "True Tech" -medewerkers (vroegere naam van het bedrijf), zelfs na 1 jaar van de fusie, zijn nog steeds hetzelfde en de cultuur is niet eens een beetje veranderd. Elke werknemer is een familielid van de een of de andere persoon die op hogere posities zou zijn. Dit gezegd hebbende, als er iets misgaat, zou elk familielid voor iemand anders staan en de persoon die geen contact heeft, zou de zondebok zijn. Klachten, zelfs als ze door personeel of HR werden gehoord, zouden gewoon de prullenbak zien en er zou niets gebeuren, behalve dat de naam van de klager zou worden bekendgemaakt en iedereen zou het weten, die klaagde over wie, wat erg slecht zou kunnen blijken te zijn. Het management van het bedrijf heeft de neiging om elke seconde microbeheer te doen (tenminste in het team waar ik deel van uitmaakte). Mijn manager behandelde zijn team meer als slaven dan als respect voor de respectievelijke ingenieurs en zijn ondergeschikten. Het hogere management denkt alsof ze de eigenaren van het bedrijf zijn en alles kunnen. Je zou nauwelijks credits krijgen voor goed werk, want het management zou dat aannemen en je zou zelfs worden geslagen voor het werk waarvoor je niet verantwoordelijk bent, als het slecht gaat (vooral als je nieuwkomer bent en geen connecties hebt). [Extra punten: - Ik werd gevraagd op de oriëntatiedag 1e dag van mijn werk waarom ik besloot om bij dit vreselijke bedrijf te gaan werken en of ik andere opties had, dan daarvoor te kiezen ... had naar hem moeten luisteren: (] Dit gezegd hebbende, er zijn maar weinig medewerkers die erg goed en ondersteunend zijn en die u zouden begeleiden en helpen bij uw groei en verbetering. Als je in dat team zit, heb je geluk.