Goede plek om op korte termijn te werken. - werkgeversreview Anonieme werknemer bij JobMatch

2,0
14 mrt 2019

Pluspunten

-Geweldige collega's -Flexibel werkschema, inclusief werken op afstand. -Fatsoenlijke zorgvoordeel -Huisschoonmaak, massage, lunches -Kansen voor groei en nieuwe verantwoordelijkheden -Geweldige cultuur -Je zult je goed voelen over waar je aan werkt, want ons product is fantastisch, lost een echte behoefte van onze klanten en hun gebruikers op, en daarom houden onze klanten van ons.

Minpunten

-Onder het gemiddelde startloon over de hele linie. Ongeveer 20% -50% onder het industriegemiddelde, afhankelijk van de baan. -Creatieve voordelen zoals het schoonmaken van het huis zijn leuk, maar zijn gewoon een lastige manier om meer substantiële voordelen te vermijden, zoals een 401k, bonussen, enz ... -Bedrijfscultuur bevordert groei en vooruitgang, maar beloont werknemers er niet voor. Zelfs uitzonderlijke prestaties worden alleen beloond met een jaarlijkse loonsverhoging van 2,5%, wat exponentieel pijnlijker is wanneer uw basissalaris al ondergewaardeerd is in vergelijking met de industriestandaard. -Fantastische bedrijfscultuur en waarden, maar als het niet wordt gevolgd door het hogere management, leidt dit tot gebroken beloften en ontmoediging voor werknemers.

Ontdek andere reviews over JobMatch

29 okt 2025

Pluspunten

Positive about the culture and environment

Minpunten

Traveling to different offices in day.

22 jun 2017

Pluspunten

Onze CEO geeft echt om de medewerkers. Er zijn niet alleen extraatjes zoals twee keer per week verzorgde lunches, gratis drankjes en snacks in alle keukens en twee keer per maand massages, maar het bedrijf bevordert ook zelfverbetering. Ze moedigen mensen aan om hun vaardigheden in hun vakgebied op te bouwen, lessen te volgen, te lezen en zich voortdurend te verbeteren. Er is ook een goede balans tussen werk en privé, dus ik heb niet het gevoel dat ik dingen mis met mijn gezin door fulltime te werken. De mensen zijn geweldig om mee samen te werken en we houden echt van wat we doen!

Minpunten

Je moet in staat zijn om langs de stoel van je broek te vliegen, eigenaar te worden en het gewoon te doen. Als bedrijf veranderen en evolueren we constant. Er zijn niet altijd stapsgewijze instructies voor wat u moet doen. Je komt het gewoon uit terwijl je verder gaat. Dit is niet per se een slechte zaak, want ik ben er persoonlijk dol op, alleen niet voor iedereen.