Pluspunten
-Geweldige collega's -Flexibel werkschema, inclusief werken op afstand. -Fatsoenlijke zorgvoordeel -Huisschoonmaak, massage, lunches -Kansen voor groei en nieuwe verantwoordelijkheden -Geweldige cultuur -Je zult je goed voelen over waar je aan werkt, want ons product is fantastisch, lost een echte behoefte van onze klanten en hun gebruikers op, en daarom houden onze klanten van ons.
Minpunten
-Onder het gemiddelde startloon over de hele linie. Ongeveer 20% -50% onder het industriegemiddelde, afhankelijk van de baan. -Creatieve voordelen zoals het schoonmaken van het huis zijn leuk, maar zijn gewoon een lastige manier om meer substantiële voordelen te vermijden, zoals een 401k, bonussen, enz ... -Bedrijfscultuur bevordert groei en vooruitgang, maar beloont werknemers er niet voor. Zelfs uitzonderlijke prestaties worden alleen beloond met een jaarlijkse loonsverhoging van 2,5%, wat exponentieel pijnlijker is wanneer uw basissalaris al ondergewaardeerd is in vergelijking met de industriestandaard. -Fantastische bedrijfscultuur en waarden, maar als het niet wordt gevolgd door het hogere management, leidt dit tot gebroken beloften en ontmoediging voor werknemers.