Pluspunten
Kantoor ligt dicht bij winkelcentra. Goed voor mensen die van winkelen houden. Kantoor is in hetzelfde gebouw als Indigo. Je krijgt mooie stewardessen te zien. Airconditioning op kantoor is mooi en sterk. Toiletten hebben lekkere geuren (lavendel en sinaasappel)
Minpunten
Absoluut hopeloze grap van een firma. Er is hier niets dat onderzoek wordt genoemd. Het enige dat ik moet doen, is rapporten downloaden en doorsturen. Niemand heeft een idee wat er in die rapporten staat. Deel uitmaken van ATK GSC is als het betreden van een geriatrische zorgafdeling. Mensen komen om te relaxen, kinderen te creëren en met pensioen te gaan. Het werk is zo achterlijk dat de vooruitzichten op een baan op deze plek die van een callcenter of beveiligingspersoneel zouden zijn. Het senior management maakt zich geen zorgen over medewerkers of kwaliteit van het werk. Het enige waar ze om geven, zijn Glassdoor-beoordelingen. Als de kijkcijfers dalen, krijgen we een preek. Waarom begrijpen ze niet dat je goed werk moet leveren om goede beoordelingen te krijgen. Dingen kunstmatig verbeteren zal niet werken