- Mijn ervaring met KForce is gekoppeld aan de klant waaraan ik was toegewezen (Capital Group, kantoor in San Antonio). - De werkcultuur bij de klant is slecht. Over het algemeen een plek die wordt gevoed door haat en politiek. Dit is over het algemeen niet goed, vooral niet in een technische omgeving waar regelmatige samenwerking essentieel is. - De managers van zowel KForce als de klant zijn totaal incompetent en niet transparant over de werkomstandigheden en beloning. - Aanbiedingsbrieven vermelden overwerkvergoedingen, maar de klant erkent nooit overwerk, waardoor overwerk onbetaald blijft. - Het management van KForce beëindigt contracten naar eigen goeddunken, zonder enige opzegtermijn voor de consultant. Vermijd ze als je een consultant/contractor bent. - Er zijn startende uitzendbureaus die het beter doen, vooral wat betreft beloning, werk-privébalans en algehele werkervaring. - Als beursgenoteerd bedrijf durf ik te zeggen dat KForce een enorme teleurstelling is in de uitzendbranche. - Kijk maar naar alle benedengemiddelde beoordelingen van het bedrijf. Dat alleen al zou voor zich moeten spreken.