Pluspunten
Op Assignment/Lab Support voordat Apex toetrad was het echt een geweldig bedrijf. Als voormalig intern medewerker was er veel teamwerk tussen de vestigingen. Hoewel winst en marges altijd belangrijk waren, leek er niet altijd zo'n laserfocus op te zitten. Er werd van ons verwacht dat we ons werk zouden doen, het goed zouden doen en ervoor zouden zorgen dat ons bedrijf geld zou verdienen. Maar we werden geleerd om deze dingen op een professionele manier te doen. We werden geleerd om op te treden als personeelsconsultants en echt studenten te zijn van het personeel. De mensen waarmee ik in mijn kantoor werkte waren geweldig en ons management was (voor het grootste deel) zeer behulpzaam en bereid om de tijd te nemen om je te helpen.
Minpunten
Alles veranderde toen we met Apex fuseerden. Ons management veranderde en leed dramatisch! Mensen werden gepromoveerd die geen recht hadden om manager te zijn. Onze commissiestructuren veranderden. De manier waarop we werden gemeten als succesvol veranderde volledig. Het is alsof in het midden van een spel iemand binnenkwam en zei dat we nu volgens onze regels spelen en als je het niet leuk vindt dan stop je ermee. Onze backoffice en tijdkaarten en salarisadministratie en alles... veranderde. Apex kwam binnen en duwde de verkoop als zijnde eerlijk gezegd het enige wat belangrijk is. In plaats van het inhuren van "wetenschappers" waar Lab Support het altijd over had, huren ze kinderen in zonder wetenschappelijke ervaring. We moesten elke week een bepaalde hoeveelheid cv's indienen. Ze hebben liever kwantiteit dan kwaliteit. Het is gewoon jammer, want ik hield echt van dit bedrijf. Ik zou het nu aan niemand aanbevelen!