Management is een oplichterij. Meerdere inconsistenties tussen wat mij werd verteld tijdens de wervingsfase en wat er gebeurde toen ik daadwerkelijk aan de functie begon. Het bedrag dat mij werd verteld dat ik kon verdienen, was enorm verschillend van wat er daadwerkelijk was. De regels veranderden voortdurend op het laatste moment. De baan zoals beschreven was om centrale laboratoriumdiensten te verkopen, inclusief laboratoriumtesten. Later kom je erachter dat je geen commissie krijgt over laboratoriumtesten, wat niet bij aanvang werd bekendgemaakt. Ik zou nooit voor dit bedrijf werken met wat ik nu weet. Het is het afgelopen jaar een draaideur van verkopers geweest. Voor een extreem klein verkoopteam van 6 personen, vertrokken er drie mensen en werden er 2 ontslagen in het afgelopen jaar alleen. Gebieden zijn niet gedefinieerd, wat een andere klacht is van de verkopers. Groeipijnen zijn een understatement. Verminkt op zijn beste dag. Er is nul werk-privébalans en hoewel je veel vakantiedagen krijgt, zul je nooit van de tijd genieten zolang je hier werkt.