Momenteel in transformatieperiode maar het management roept dit niet uit en maakt het daarom niet duidelijk aan mensen, het onderwerp vermijdend. Salaris is niet een afspiegeling van de vraag en stress binnen de functie. De doelstellingen zijn hoog en de AVG is een nachtmerrie. De VS hebben de touwtjes in handen, ze communiceren niet en zijn niet transparant, wat leidt tot frustratie en terugtrekking. Twee gebouwen in St. Neots die het merk LifePlus niet vertegenwoordigen, niet genoeg parkeerplaatsen, geen café of kantine. De kantoren zijn opgeknapt, maar zijn niet geschikt voor hun doel als te klein. Gebrek aan verantwoordelijkheid voor managers, HR zijn de besluitvormers. Ontwikkeling is ook minimaal, loopbaanontwikkeling ontbreekt tenzij je aardig gevonden wordt. Systemen zijn oud en verouderd, werken niet efficiënt of worden grondig getest voordat ze 'live gaan', wat betekent dat er gerekruteerd wordt om de hiaten te verbergen. Er zijn maar weinig welzijnsinitiatieven, 30 minuten rustig strekken tijdens mijn lunchpauze helpt niet bij het algehele welzijn. Voordelen zijn minimaal en worden niet genoeg gepromoot. Bedrijf houdt niet van uitdaging of nieuwe manieren van werken.