Lifeplus claimt een uniek bedrijf te zijn om voor te werken. Tijdens de eerste jaren dat ik daar werkte, voelde ik echt dat dit waar was. De nadruk lag op de mensen, het gezin, de geestelijke gezondheid. Vroeger was er volop gelegenheid voor doorgroei binnen het bedrijf. De afgelopen maanden waren er echter een paar veranderingen binnen het Senior Management die nu het standpunt hebben ingenomen dat iedereen vervangbaar is, het algemene gevoel is nu dat medewerkers slechts nummers zijn en dat het bedrijf niet langer om het individu geeft. De afgelopen tijd waren er verschillende afwezigheden door stress en vertrekken hoogbegaafde medewerkers. Dit is een duidelijk teken dat de wijzigingen die door het Senior Management zijn aangebracht niet werken... maar er worden geen verbeteringen aangebracht. Interne doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf worden nu ook zeldzaam. Teamleiders wordt verteld slimmer te werken en beschikbaar te zijn om hun teams te ondersteunen, maar door zoveel afwezigheden en zoveel druk is dit onmogelijk. TL's worden aangemoedigd om fouten te zoeken bij hun teamleden, zelfs als ze het goed doen.