28 mrt 2023
Reactie van Lineage
3yBedankt dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling achter te laten. We zijn teleurgesteld om te horen dat je geen positieve werkomgeving hebt ervaren tijdens je tijd bij Lineage Logistics. Lineage zet zich in voor een werkomgeving die vrij is van discriminatie, vergelding en intimidatie. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin alle teamleden zich gerespecteerd en gesteund voelen. We doen ons best om flexibele schema's mogelijk te maken die werken voor onze teamleden, en we zijn teleurgesteld dat dit niet jouw ervaring is. We zijn er trots op herders te zijn van de voedselvoorziening van de wereld, en soms zijn daarvoor uitgebreide schema's nodig. Het is een prioriteit voor ons om groot talent aan te werven om aan deze behoefte te voldoen, zodat onze teamleden een balans tussen werk en privé kunnen bereiken die werkt voor hen en de gemeenschappen die we bedienen. Ons managementteam heeft een opendeurbeleid, zodat teamleden zich vrij voelen om contact op te nemen wanneer dat nodig is. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we inzicht krijgen in werkproblemen en oplossingen op alle niveaus binnen het bedrijf en waarderen uw feedback. Lineage onderhoudt ook een anonieme ethische hotline die beschikbaar is voor alle werknemers.