Pluspunten
Fantastisch management in mijn team. Ze geven echt om uw succes en willen u de tools geven om te winnen. Verbazingwekkende cultuur en een bedrijf dat steunt op hun verklaarde culturele pijlers. Dat gezegd hebbende, succes wordt niet overgedragen of is uiterst eenvoudig te bereiken. Hard werken en toewijding zijn een must. Geweldige voordelen, tools van het hoogste niveau, ongelooflijk gedifferentieerd product dat echt concurreert op een innovatieve markt. Veel diversiteitsinitiatieven en kansen om te groeien en je carrière te ontwikkelen met workshops en stipendia.
Minpunten
Veel verandering en groei, processen zijn altijd een beetje in beweging en verantwoordelijkheden kunnen een beetje dubbelzinnig zijn. Dit kan echt worden gezien als een pro voor degenen die willen opstaan, buiten hun comfortzone willen gaan en een bijdrage willen leveren, want degenen die dat wel doen, worden doorgaans beloond. Maar als u waarde hecht aan een zeer strikte reeks verwachtingen, rigide verantwoordelijkheden, en u wilt gewoon komen opdagen, uw cheque innen en u nergens anders zorgen over maken, dan ziet u het misschien als een nadeel.