Veel goede punten... veel minder goede punten... - werkgeversreview Verkoop bij Lucid Software

3,0
22 dec 2019

Pluspunten

De mensen bij Lucid zijn top om mee te werken. Voordelen zijn goed. Hoger management is zeer indrukwekkend. Geweldige producten. Jaarlijkse vakantie!

Minpunten

Dit zeg ik strikt als verkoper, maar Lucid toont geen grote waardering voor de verkoopafdeling. Het salaris ligt ver onder de marktnorm. Productteams luisteren niet naar wat verkoop nodig heeft. Marketinginspanningen zijn ondermaats. Lucid is erg zuinig met hun uitgaven, maar dat gezegd hebbende, als ze wel geld uitgeven, lijkt het meestal een enorme verspilling. De bedrijfsfeesten zijn saai, de geschenken die ze aan de medewerkers geven zijn nutteloos. Ze geven onze klanten veel meer geschenken dan ons. Ik weet dat dat kieskeurig klinkt, maar soms is het leuk om iets speciaals van het bedrijf te krijgen waarmee ze hun waardering tonen. Ik werk al bijna twee jaar bij Lucid, en ik ben nog nooit echt blij geweest met de cadeaus die ik heb gekregen. Als je cadeautjes produceert en uitdeelt die niemand gebruikt, is dat één grote verspilling. Als je een feestje geeft op een ondermaatse locatie zonder enige muziek of vermaak, is dat een grote verspilling. Wanneer je een SKO in een evenementenhal houdt en iedereen van de verkoopafdeling een shirt geeft, dan voelen we ons ondergewaardeerd. Kom op... jullie kunnen veel beter... Ik ben naar Glassdoor gekomen om dit te delen, omdat ik weet dat ik deze gevoelens niet met het management kan delen, en ik denk ook niet dat het ze iets kan schelen. Ik vind Lucid een leuke werkplek vanwege de mensen, ik ben een topspeler binnen mijn team. Zodra de mensen in mijn team vertrekken of ik ergens anders een beter aanbod krijg, grijp ik iedere kans aan.

Reactie van Lucid Software
6y
Ik weet dat de verkoop onlangs is begonnen met het uitvoeren van frequentere afdelingsonderzoeken met als doel de behoeften en zorgen van werknemers beter te begrijpen. Ik hoop dat dit je een manier biedt om deze en andere feedback over te brengen. Houd er ook rekening mee dat mijn deur ook open staat als je wilt chatten. -Kat

Ontdek andere reviews over Lucid Software

5 jun 2026

Pluspunten

Great company, great people, great management

Minpunten

Internal processes are sometimes harder

27 mei 2026

Pluspunten

- Very strong mentorship program - Very nice people - Some VERY good engineers, PMs, and designers

Minpunten

- Pay isn't competitive outside of Utah (but hey, at least we're hiring) - Like most other companies at our size, your success and satisfaction largely depend on the team you're on - Sales and product/eng could probably be better aligned to inform product decisions - Like most other SAAS companies, we're investing A LOT into AI. This could bite us in the future (I personally think we're in a bubble, and the consequences of over-investing will be very painful once it bursts)