Pluspunten
er is niets goeds om over te praten
Minpunten
KLACHT TEGEN M/S MCL WORKS SUPPLY PVT LIMITED SANJEEVANI NAGAR, BANGALORE Dit bedrijf lijkt een fraudeur te zijn, aangezien ze me een baan als data-entry operator hebben aangeboden met als doel 700 formulieren in zes werkdagen in te vullen. Ik heb 702 formulieren ingevuld en ze zeggen dat twee formulieren onvolledig waren. Vervolgens zeiden ze dat 2 formulieren onvolledig waren, toen heb ik gedebatteerd over hoe het komt, dus de volgende belt iemand anders en zei dat ik 20 formulieren onvolledig heb Het bedrijf vraagt me nu om me opnieuw te registreren na betaling van 3999 / - (denominatie en valuta niet vermeld in WhatsApp-bericht) . Bij weigering vragen ze me een boete van Rs 25000 / - te betalen voor het niet voltooien van de taken zoals beloofd. Het bedrijf heeft met de vinger een handtekening op een Android-telefoon genomen (geen digitale handtekening - die wettelijk ongeldig is). Nu dreigen ze me om Rs 25000 / - te betalen als boete, maar ik heb het toegewezen werk al voltooid, anders zullen ze een juridische kennisgeving dienen. Het bedrijf bedreigt en valt me voortdurend lastig.