Pluspunten
De vergoeding is redelijk goed. Fatsoenlijke bonusstructuur. Als u per uur werkt, plukt u de vruchten. Mogelijkheid om door te stromen als je alleen de uren erin steekt (niet echt over bijdrage of tastbare impact). HR laat zeer mooie recensies achter over wat het bedrijf zou kunnen zijn. Ik denk dat het positief is, omdat we er allemaal naar kunnen streven om beter te worden.
Minpunten
Place is geweldig voor mensen die van politiek houden en van de bedrijfsladder houden. Ik heb gezien dat junior medewerkers met grote sprongen werden gepromoveerd omdat ze bereid waren er uren in te steken. Het gaat niet echt om impact, het gaat meer om perceptie en hoeveel uur je bereid bent te klokken. Niemand speelt echt de games die aan de games werken of zijn zelfs gamers. Ontwerpers kijken alleen naar Excel-sheets en een persoon met wie ik werkte en die een belangrijk team leidde, wist amper waar het IP over ging of games in het algemeen. De werkomgeving is verschrikkelijk omdat iedereen gewoon uren maakt in plaats van intelligent te werken. Dat betekent weekendwerk en een cultuur die dit bevordert. Dit betekent letterlijk weekenden om 1 uur 's nachts. U kunt ervoor kiezen om dit niet te doen, maar uw kansen om hogerop te komen, ongeacht uw tastbare impact, zullen bijna niets zijn. Ze zullen je vertellen dat het beter gaat, maar de leads hier hechten er geen waarde aan. Iedereen in het team waar ik aan werkte, die de leads waren, werkte vrijwel de hele tijd en super inefficiënt. Ik heb nog nooit zoveel mensen dingen zo inefficiënt zien doen. Omdat alles zo inefficiënt is, heeft iedereen werkzekerheid, wat misschien de bedoeling is. Ik heb bij andere bedrijven gewerkt waar drie mensen een spel konden draaien. Dit bedrijf heeft ongeveer 30 mensen die een spel runnen omdat het alle stukjes opbreekt, zodat iedereen zijn kleine stukje krijgt. Ze zijn ook enorm bezitterig over hun kleine stukje, dus het is onmogelijk om meer efficiëntie te behalen. Letterlijk, als je iets doet omdat het efficiënter is, maar iemand anders moest het doen, hoor je een oorverdovend gevoel over het overschrijden van je rol.