Pluspunten
Totaal geen, vermijd deze plek als de plaag
Minpunten
Tenzij het slecht met je gaat en je totaal geen kansen meer hebt zou je hier niet moeten werken. Ik werd ingehuurd als Operations Associate en de rekruteerder die me probeerde binnen te halen (Don Taylor) loog tegen me om me binnen te halen voor een interview. Ik vroeg om een basissalaris van $50.000. Ik ging naar de universiteit en heb zelfs een supply chain-certificaat. Hij ging akkoord en zei "we kunnen je dat zeker betalen" en wilde me binnenhalen voor een interview. Het interview verliep uitstekend en ik kreeg de functie de volgende werkdag aangeboden. Ik voltooide mijn drugstest en achtergrondcontrole en kreeg een aanbiedingsbrief voor $19 per uur (wat in totaal ergens rond de $38.000 per jaar bedraagt). Nadat ik Don had verteld dat ik opnieuw wilde onderhandelen over mijn startsalaris om te voldoen aan HET MINUMUM van mijn eis, begon Don te stotteren en maakte hij excuus na excuus waarom ze niet konden bewegen van $19 per uur en waarom ze dachten dat het voor mij nog steeds een goede fit zou zijn om naar Marken te komen. Doe jezelf een plezier, en vermijd deze plek als deze plaag. Iedereen leek relatief aardig tijdens het sollicitatieproces, maar een baan die niet bereid is om je te compenseren voor ervaring en prestaties, zelfs na akkoord te gaan om dit te doen voor en tijdens en het sollicitatieproces, REN. De voordelen voor de gezondheid zijn rotzooi, overtijd is in wezen verplicht om voor jou en je gezin een substantieel inkomen te verdienen, en je zult hier gegarandeerd als een hond worden gewerkt tijdens je dienstverband. De enige manier waarop ik dit als een goede kans voor iemand kon zien is als ze single en blut waren en een baan nodig hadden om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze verder gingen met hun zoektocht naar een baan. Verder moet je de losbandigheid van Marken niet eens overwegen. Ze zullen tegen je liegen en doen wat nodig is om je binnen te krijgen.