Mooie Mennens - werkgeversreview Service monteur Buitendienst bij Mennens

25 mrt 2026

Pluspunten

Zeer gestreven en mooi bedrijf.

Minpunten

Heb ik nog niet gevonden.

Reactie van Mennens
2mo
Wat goed om te horen dat je nog geen minpunten hebt opgemerkt. Wat een mooie periode werk je al bij Mennens. Dank voor je positieve review. Met hartelijke groet, Moa Lelkes - Recruitment Mennens Nederland

Ontdek andere reviews over Mennens

25 mrt 2026

Pluspunten

Werken bij deze Mennens voelt gewoon goed. Vanuit mijn rol als recruiter spreek ik veel mensen, en wat me steeds opvalt is hoe toegankelijk en nuchter de cultuur is. Geen gedoe, maar gewoon samenwerken en elkaar helpen om verder te komen. Het is een plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en waar je snel contact maakt met collega’s, ongeacht functie of afdeling. Dat maakt het niet alleen prettig werken, maar zorgt er ook voor dat je je snel thuis voelt. Wat het extra interessant maakt, is de combinatie van professionaliteit en een informele sfeer. Er wordt serieus gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en persoonlijk contact. Kortom: een organisatie waar je je welkom voelt en waar je samen met collega’s bouwt aan iets moois.

Minpunten

Omdat ik landelijk werk reis ik veel door het land. Het enige minpunt zijn dan de files. Hier kan mijn werkgever niets aan doen. ;)

25 mrt 2026

Pluspunten

Werken bij Mennens betekent voor mij werken in een omgeving waar vakmanschap, veiligheid en samenwerking centraal staan. Wat ik vooral waardeer is de combinatie van een professionele, technische organisatie met een informele en collegiale sfeer. Je krijgt hier echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatief te nemen. Ideeën worden serieus genomen en er wordt actief meegedacht over hoe je kunt groeien in je rol. Daarnaast werk je met collega’s die trots zijn op hun vak en altijd bereid zijn om elkaar te helpen. Wat Mennens voor mij onderscheidt, is de focus op kwaliteit en veiligheid, zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Het voelt als een organisatie waar je niet alleen werkt, maar ook echt onderdeel bent van een team. Kortom: een sterke werkgever voor iedereen die wil werken in een technische omgeving met impact.

Minpunten

Te veel vrije dagen op jaarbasis

Reactie van Mennens
2mo
Je vrije dagen kan je eventueel verkopen! HR vertelt je hier graag meer over. :) Hartelijk dank voor je positieve en uitgebreide review. Dat waarderen wij enorm! Groet, Moa Lelkes - Recruitment Mennens Nederland