Zeer slechte ervaring - werkgeversreview IT consulatant bij Meritis

2,0
28 mei 2023

Pluspunten

Goede verloning vergeleken met andere bedrijven

Minpunten

Als je junior bent, is de kans groot dat je minimaal twee maanden een intercontract hebt en loop je het risico dat je op straat komt te staan als je contract wordt beëindigd. Ook al bent u in het begin gerustgesteld, blijf altijd alert op de markt en open voor andere mogelijkheden elders. Als u buiten Parijs woont, kies dan voor missierekrutering voordat u verhuist. Anders zit je na de beëindiging van het contract zonder inkomen, met huurlasten en rekeningen die je moet betalen, en veel succes met het vinden van een nieuwe baan met beëindiging van de proefperiode, tenzij je er niet meer over praat, nee men zal je dan rekruteren, en ik spreek uit ervaring. Kortom, ga daar niet heen tenzij je op missie wordt gerekruteerd. Anders riskeer je veel dingen.

Reactie van Meritis
3y
Hallo, we nemen alle opmerkingen en feedback die we ontvangen zeer serieus. De medewerkerservaring staat centraal in onze dagelijkse werkzaamheden. In dit geval lijkt de situatie die u hebt ervaren moeilijk en pijnlijk te zijn geweest. Hoewel de situatie die u beschrijft een uitzondering is, vinden we deze desalniettemin onacceptabel. De overgrote meerderheid van de medewerkers die bij ons in dienst treden, begint binnen enkele dagen/weken van hun contract bij onze klanten. In zeldzame gevallen kan deze periode tussen contracten echter langer duren. Deze zeldzame situaties kunnen verschillende oorzaken hebben: specifieke klant-/projectcontexten, bijzondere eisen en verwachtingen, presentaties van kandidaten die niet aan onze verwachtingen en die van onze klanten voldoen, enzovoort. Deze periodes, die per definitie ongemakkelijk zijn, moeten niettemin worden benut om te trainen, nieuwe vaardigheden te verwerven en je voor te bereiden op het volgende project. Ons technische bureau en onze competentiecentra staan klaar om u in deze periode te helpen en te ondersteunen, evenals onze verkoopteams en de teams die zich inzetten voor de ondersteuning van onze medewerkers. We staan tot uw beschikking en wensen u veel succes dat aansluit bij uw verwachtingen en mogelijkheden. Het Meritis-team

Ontdek andere reviews over Meritis

27 feb 2021

Pluspunten

- supportive team - great community

Minpunten

sometimes projects can be boring

5 mei 2026

Pluspunten

Good company with great clients

Minpunten

The variable part of the salary

Reactie van Meritis
2w
Bonjour, Merci pour ton retour et pour le partage de ton expérience. Nous sommes ravis de voir que la qualité des clients et des missions proposées ressort positivement. C’est un point central pour nous. Concernant la rémunération variable, nous restons attentifs aux retours de nos collaborateurs afin de continuer à faire évoluer nos pratiques avec cohérence et transparence. Merci encore pour ce partage. L’équipe Meritis