Pluspunten
Het bedrijf is klein, dus je krijgt de kans om veel te leren. Als het management in je gelooft, zullen ze de tijd besteden om je te begeleiden. Velen die hier als instap- of middenniveau hebben gewerkt, zijn doorgegaan met het leiden van teams bij grotere bedrijven omdat hun ervaring hen voor veel verschillende uitdagingen stelde. De CEO is niet perfect en hij is geen geweldige manager, maar in mijn tijd bij Merus was het duidelijk dat hij altijd het best mogelijke product wilde leveren en om zijn medewerkers gaf. Er is veel gelegenheid om tijd door te brengen met leiderschap, veel happy hours, 3 weken PTO, behoorlijk goede gezondheidszorg gezien het feit dat ze het niet hoeven te bieden, snacks op kantoor, gunstige locatie voor BART en coole plekken om te lunchen.
Minpunten
Andere beoordelingen zijn waardevol - het is een moeilijke plek om te werken. Er zijn geen processen omdat het een echt relaxte start-up mentaliteit is, er is geen HR of People Team, het management slaagt er niet echt in en als je geen zelfstarter bent, zal je het heel moeilijk hebben bij Merus omdat het management wil dat u onderzoek doet en het antwoord vindt voordat u hen benadert. Omdat het bedrijf relatief klein is, wordt er ook meer verantwoordelijkheid gegeven aan mensen die er niet klaar voor zijn. Dus ja, je zult veel leren, maar het kan ook zijn dat je op een dag aan de haak bent om later te blijven of een keuze te verdedigen die je hebt gemaakt en die van invloed was op een klant. Hierdoor ervaren veel instapfuncties uitval.