Werk hier niet - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Mindray

15 mrt 2017

Pluspunten

Er waren geen voordelen bij dit bedrijf, behalve dat ik een loonstrookje kreeg, maar de stress die dat met zich meebracht deed me altijd afvragen of het wel de moeite waard was om te werken.

Minpunten

Mindray werkt niet als een echt bedrijf. Het bedrijf bedriegt en doet alles om een dollar te verdienen en te verschijnen als een winstgevend bedrijf. Het management daar kon zich niet uit een bruine papieren zak redden. Sommige mensen zijn lange tijd manager geweest en toch zijn ze nog steeds verschrikkelijk in wat ze doen. Bij Mindray blijven mensen misschien wel aan het werk, maar ze zijn niet gemotiveerd. Niemand probeert meer te doen dan het minimum. Het management heeft een cultuur van angst en wantrouwen gecreëerd en toont geen loyaliteit, respect of waardering. Ik ben ernstig verrast dat dit bedrijf de mogelijkheid heeft om winst te maken en nog verbaasder is dat de FDA geen hangslot op deze toko heeft gezet. Er zijn een heleboel medewerkers die er dubbelcijferig hebben gewerkt. Als Mindray ooit sluit, vrees ik met al het "niets" dat ze bij Mindray geleerd hebben dat ze zich niet realiseren dat ze niet verhandelbaar zijn omdat ze geconditioneerd zijn om bij een bedrijf te werken dat het aan cultuur, structuur of visie ontbreekt.

Ontdek andere reviews over Mindray

19 mei 2025

Pluspunten

Advanced technology & team culture

Minpunten

none I can think of

3 jun 2026

Pluspunten

Great leadership, superior Manager, awesome team. Opportunity to make a lot of money.

Minpunten

Currently holding no contracts with IDN's so patience is needed in those territories without them.