Pluspunten
Er zijn zoveel mogelijkheden om te werken en te leren buiten je afdeling om. Er is altijd ruimte om te schakelen tussen kabelnetwerken, aangezien NBC Universal er een handvol bezit. Ze zijn allemaal zeer gerenommeerd en zeer vermakelijk. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan entertainment boven informatieve programmering, dus dit is the place to be. Hoewel er weinig beloningen zijn en tussendoor, ondanks het feit dat ik een geweldig prestatiekwartaal heb, vind ik het hier nog steeds geweldig. In ruil voor weinig beloning is er ook weinig druk en stress tijdens het werken. Maar de noodzaak om te slagen is er nog steeds, er is een grote balans voor de werkethiek waar het bedrijf naar op zoek is.
Minpunten
NBC Universal is als de ouder die nooit genoeg aandacht heeft besteed aan zijn of haar kinderen. Dus als het kind een miljard tienen kreeg, is er nauwelijks een schouderklopje. Dus het grootste nadeel is het gebrek aan beloning en steun van het management als een klus goed wordt geklaard. Dat nadeel komt natuurlijk voort uit het feit dat NBC Universal een zeer groot bedrijf is waar iedereen kan verdwalen in de gigantische zee van werknemers. Het gebrek aan aandacht dat de grote bazen aan hun medewerkers geven is niet zo prettig, maar dat zou mensen wel eens kunnen aanzetten om beter werk te leveren en te excelleren.