2,015 okt 2019Assembly technicianVoormalige werknemer, minder dan 1 jaarAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenEerlijke werkomgeving maar niet geweldig.MinpuntenZwak managment. Werknemers behandeld als wegwerpartikelen.Meer weergevenReactie van NPI6yWe stellen uw suggestie op prijs en het spijt ons zeer te vernemen dat u niet tevreden was bij NPI. Wij wensen u alleen het beste bij toekomstige inspanningen.Meer weergeven
5,013 jul 2025Field service technician iiHuidige werknemer, meer dan 1 jaarFort Worth, TXAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenEen zeer begripvol bedrijf en een geweldige plek om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.MinpuntenNiets negatiefs te zeggen over NPIMeer weergevenNuttigDelen
4,03 okt 2024Anonieme werknemerHuidige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenDe beste plek waar ik ooit heb gewerkt voor de omgeving en het team. Er is veel ruimte voor groei als je er echt naar op zoek gaatMinpuntenHet salaris zou concurrerender kunnen zijnMeer weergevenNuttigDelen