Ik blijf mezelf maar afvragen "waarom, waarom, waarom?" - werkgeversreview Loopgraafwerker bij Navico

1,0
31 okt 2018

Pluspunten

Automaten hebben een redelijk goede selectie. Ik kan niet liegen .... Kijken naar het huis dat brandt terwijl het management de bedden opmaakt, heeft ook enige amusementswaarde.

Minpunten

De lijst is veel te lang. Het is echt triest. Als je je aan de volgende regels kunt houden ... kan je carrière en je geestelijke gezondheid de ervaring overleven. 1. "Het betaalt allemaal hetzelfde." • Het maakt niet uit hoe vaak u hetzelfde doet. Het maakt niet uit hoe vaak je het herhaalt, of wat je ook doet ... Het loont allemaal hetzelfde. 2. "Als je er meer om geeft dan zij, zul je alleen maar teleurgesteld zijn." • Als ze het verspillen, vernietig het dan of laat het sterven. Het zal je alleen maar pijn doen als je er teveel om geeft. 3. "Geef nooit de hond van de buren te eten, want dan zullen ze dat nooit doen." • Door het probleem van iemand anders op te lossen en het uit handen te nemen, betekent ... voor hen dat het probleem niet meer bestaat, en het nu van jou is. Uw vindingrijkheid wordt uw verantwoordelijkheid. 4. "Het is nooit een goed idee, tenzij het hun idee is." • De sleutel tot uw geluk mag niet in de zak van iemand anders zitten. Verwijs terug naar regel nummer twee. 5. "Tijdelijke oplossingen worden hier permanente problemen voor u" • Verwijs terug naar regel nummer drie. Uw vindingrijkheid wordt OPNIEUW uw verantwoordelijkheid!

Ontdek andere reviews over Navico

30 jan 2025

Pluspunten

Good hours, and amazing coworkers.

Minpunten

Our facility was moved and closed.

9 mei 2025

Pluspunten

Good culture, great benefits, very employee oriented.

Minpunten

I didn't have any issues with the company.