Extreem zelfobserverend en Russisch gericht - werkgeversreview Product Manager bij Nebius

1,0
18 okt 2024

Pluspunten

Slimme mensen, veel kapitaal (voor de komende 10-15 jaar), interessante technologie.

Minpunten

Zoveel dat ik niet weet waar ik moet beginnen. Over het algemeen is het management van het bedrijf kern ex-Yandex management en dat is duidelijk. Yandex faalde internationaal al voor de oorlog. De belangrijkste reden ligt in hun cultuur en het onvermogen of gebrek aan bereidheid om zich aan te passen aan westerse waarden. Ik zie niet in hoe ze kunnen concurreren op de Amerikaanse markt als ze de hele managementstructuur niet veranderen om Amerikaans/Westers te worden. Promoties zijn puur gebaseerd op persoonlijke connectie en er is geen enkele focus op hard bewezen prestaties. Ik zou er wegblijven, tenzij dit je enige optie is.

Ontdek andere reviews over Nebius

30 jan 2026

Pluspunten

Really interesting product, great people, fantastic benefits, opportunity to make an impact at a fast growing company.

Minpunten

Nebius is a young company and still establishing SOPs so it can take a little extra time to figure things out.

10 apr 2026

Pluspunten

Overall Good positive nice friendly good salary

Minpunten

worklife balance mentorship env circle err