Vreselijke ervaring, trap niet in de leugens tijdens solliciteren - werkgeversreview Account Management bij Nomios Group

4 feb 2016

Pluspunten

Middelmatig verstand van netwerkarchitectuur Juniper reseller

Minpunten

Angstcultuur Ondermaatse samenwerking tussen afdelingen Hit and run klantbenadering Directie probeert op allerlei manieren uitkeren van commissie te saboteren Projecten worden zeer slecht uitgevoerd Klanten worden bij klachten na eerste order aan hun lot overgelaten Dit bedrijf berokkent schade jegens persoonlijke merkwaarde en carrière

Reactie van Nomios Group
9y
Inmiddels werk ik hier nu 3 maanden en herken me absoluut niet in de minpunten . Sterker nog ik vind het een open en transparante cultuur met een no-nonsense benadering. Het kennisniveau is hier zeer hoog en dat uit zich in de kwaliteit van de uitgevoerde projecten en klanttevredenheid. Bovenal denk ik dat succesvol zijn binnen Infradata een enorme toegevoegde waarde is voor je eigen potentieel!

Ontdek andere reviews over Nomios Group

26 nov 2025

Pluspunten

Remote work promotes an optimal work-life balance. It helps improve employee motivation and engagement. The company also offers certified training programs.

Minpunten

Nothing to report about the company

11 feb 2026

Pluspunten

Ondersteunend leiderschap, een sterke teamcultuur en echte kansen om te groeien en verantwoordelijkheid te nemen voor impactvolle projecten.

Minpunten

Sommige processen zijn nog in ontwikkeling naarmate de organisatie blijft groeien.