Pluspunten
Het begint allemaal aan de top. De primaire filosofie van de eigenaar is: "Huur slimme mensen aan die weten hoe ze hun werk moeten doen, en blijf dan uit de buurt." Dat is een direct citaat. Enkele van de slimste softwarejongens (en meiden) die ik ooit heb ontmoet, werken hier. Er is een uitstekende technische ondersteuningsomgeving voor degenen die er gebruik van willen maken. Als je het niet weet, vraag het dan; iemand daar heeft het antwoord. Soms is een kort consult met een collega via IM-chat of een Google Hangout voldoende om een nieuw perspectief te krijgen of het antwoord op een technische uitdaging waarmee ik wordt geconfronteerd. Het is een uitstekende plek voor technische en professionele groei; veel kansen voor onafhankelijke denkers. Al met al is dit de beste baan die ik ooit heb gehad, en ik ben hier al meer dan 10 jaar. Mijn carrière in softwareontwikkeling omvat meer dan 35 jaar.
Minpunten
Het bedrijf is verspreid over het land over meerdere locaties en er zijn veel mensen die ik nog nooit heb ontmoet. Dat betekent dat er bronnen zijn die ik niet kan gebruiken omdat ik ze niet ken. Cross-site communicatie kan beter. Als je gewoon op zoek bent naar een plek om promotie te maken, is dit waarschijnlijk niet het bedrijf voor jou. In een bedrijf met 200 werknemers is de hiërarchie niet diep, dus als ladderklimmen jouw ding is, wil je misschien ergens anders kijken.