Beëindigd ondanks aantoonbare waarde - werkgeversreview Service Account Manager bij OTIS

2,0
1 aug 2020

Pluspunten

De monteurs in het veld zijn ongelooflijk, zij zijn het enige dat dit bedrijf overeind houdt. De commissie was leuk, maar werd pas uitbetaald als de klus was geklaard en de facturen waren betaald ... Je kunt je voorstellen hoe lang dit zou duren met trage installatietijden en klanten die weigeren te dure bedragen te betalen voor haastig werk.

Minpunten

Supervisors tussen afdelingen botsen. Onderhoud richt zich op het behouden van klanten. Open Order richt zich op het behalen van verkoopdoelstellingen, waardoor contractklanten effectief worden afgeschrikt. Bedrijf gemakkelijk te gericht op winst. Te hoge prijzen, zodat het bedrijf zijn marge behoudt en zelfs bij de kleinste klus een grote winst maakt. De bedrijfscultuur werd tijdens mijn tijd vernieuwd. Geprobeerd om deze nieuwe cultuur met klanten te demonstreren om vervolgens te worden stilgelegd door het senior management dat zich alleen richt op het verdienen van geld. Een echt gebrek aan eenheid tussen kantoor en veld. Veldtechnici worden in het duister gehouden over veel dat gebeurt. Ook wanneer ze worden ontslagen. Verschillende mod-projecten gesloten die eerdere accountmanagers niet konden. De totale waarde van projecten bedroeg meer dan $ 9 miljoen. Was niet goed genoeg voor hen. Ik heb aan het einde van de dag een uitnodiging voor een vergadering per e-mail ontvangen, de volgende ochtend ben ik beëindigd met het excuus dat het bedrijf aan het herstructureren is. Je werkt 24/7. Ziek? Je hebt een laptop dus werk vanuit huis. Rijden en moet je reageren? Wat maakt het uit, stop even en stap op je laptop. Denk je dat je kunt slapen? Vergeet het maar, u zult wakker worden gehouden van angst, wetende dat u morgen nog een excuus moet verzinnen om uw bedrijf te dekken.

Ontdek andere reviews over OTIS

12 mei 2026

Pluspunten

Real team work oriented. Feels very much being part of the company

Minpunten

Needs juggling multiple jobs! A lot of travel involved. But great learning opportunities follow these.

3,0
30 mei 2026

Pluspunten

Good work life balance, minimal challenges, good benefits

Minpunten

Less growth and learning opportunities