Geloof niet - werkgeversreview Teacher bij One on One

5 mrt 2023

Pluspunten

Ik heb deze olie gekozen voor werk vanuit de natuur thuis.

Minpunten

Heel erg dat ze ons vroegen om 2500 te betalen, bijna 100 leraren betaalden al het frauduleuze werk. Nu komt er geen reactie op de mail. En zelfs een telefoontje neemt ook niet op, ze hebben al het geld gepakt en zijn weg. Heel slecht geloof er niet in.

Ontdek andere reviews over One on One

22 sep 2019

Pluspunten

Manager Communiceer goed. Grote flexibiliteit met de mogelijkheid om vaardigheden te ontwikkelen.

Minpunten

Gedeelde ruimte met gym. Kan7 erg druk zijn tijdens spitsuren

2,0
13 jun 2014

Pluspunten

Geweldige mensen en zeer optimistische mensen. Gezinsvriendelijk schema. Goede sfeer.

Minpunten

Het bedrijf heeft te veel instabiliteit gekend. Al hun eieren hebben veel te lang in dezelfde mand gezeten (voor winsteducatie), en toen ze tussen 2011 en 2014 de kans kregen om beslissingen te nemen en naar nieuwe branches te verhuizen, gebeurde er nooit iets. Nu begint de onderwijsindustrie de eerste pijn te voelen van de steeds groter wordende crises aan de horizon die worden veroorzaakt door enorme schulden van federale leningen, en daarom is One On One totaal onvoorbereid om hiermee om te gaan. Zonder grote groei in een aantal nieuwe markten binnen een jaar zie ik ze niet overleven. Het bedrijf heeft in wezen zonder projectmanagers gewerkt sinds ze ze allemaal hebben verwijderd tijdens de laatste financiële crises die het bedrijf doormaakte. Als gevolg hiervan zijn er veel ontwikkelingsuren besteed aan projecten die nooit tot bloei komen. Wat neerkomt op een enorme verspilling van geld. Ze moeten een bepaald niveau van projectmanagement binnen het bedrijf herstellen om iemand te creëren die projecten tot het einde kan plannen, uitvoeren en volgen.