Goede werkgever - werkgeversreview E-Commerce Manager bij OneXillium

25 mrt 2026

Pluspunten

- Goede werksfeer, informele bedrijfscultuur - Capabele collega's - Focus op persoonlijke groei en ontwikkeling - Transparante beoordeling van prestaties

Minpunten

Niet van toepassing voor mij.

Ontdek andere reviews over OneXillium

2,0
4 nov 2025

Pluspunten

Aardige mensen om mee te werken

Minpunten

De bedrijfsvoering is een totale ramp, komen afspraken niet na. Behandelen werknemers echt heel erg slecht. Lijken op het oog goed te betalen, maar er is geen werk/prive balans, het valt echt tegen, is niet de moeite waard.

Reactie van OneXillium
6mo
Het spijt me te horen dat jouw periode bij OneXillium niet heeft voldaan aan je verwachtingen. Ik vind het belangrijk om feedback serieus te nemen, zeker wanneer het gaat om onderwerpen als werk-privébalans, onderlinge communicatie en het nakomen van afspraken. We streven als OneXillium ernaar om een omgeving te creëren waarin collega’s zich gehoord en gewaardeerd voelen. We nemen jouw opmerkingen mee in ons proces om de bedrijfsvoering en interne processen te verbeteren. Mocht je nog de behoefte hebben om jouw ervaring verder toe te lichten, dan staan sta ik altijd open voor een gesprek. Dank voor je bijdrage en ik wens je het beste in je verdere carrière. Marleen Mentink Talent & Acquistion Specialist
24 nov 2025

Pluspunten

Doorgroeimogelijkheden, Sfeer, Inkomen Goed bekend bij klanten

Minpunten

Geen minuten qua werken bij OneXillium

Reactie van OneXillium
5mo
Dankjewel voor je positieve review. Fijn te horen dat je tevreden bent over de doorgroeimogelijkheden, sfeer en inkomen. Marleen Mentink Talent Acquistion Specialist