Pluspunten
- Geweldige cultuur en leiderschap. Nadrukkelijk management dat goede arbeidsvoorwaarden en arbeidsvoorwaarden biedt. - Slimme, bescheiden en samenwerkende mensen op elke afdeling. Grote bouwers en denkers. Enthousiast over (effectieve) innovatie. - Goed product (& gezonde business) in een moeilijke branche. - Goede mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsgroei.
Minpunten
Philo doet veel met weinig. Het verschil in personeelsbestand tussen wereldberoemde streamingdiensten (en hun financiële steun) en Philo is aanzienlijk, en dit vertaalt zich in uitdagingen om de nieuwste trends (en/of rages) bij te houden. (En de streaming-industrie evolueert altijd erg snel!) Ik vind deze functie niet erg, omdat het van ons vereist dat we nadenken om het bedrijf gezond te houden en de mensen tevreden te houden, en we lijken hier behoorlijk succesvol in te zijn. Dat gezegd hebbende, ben ik er zeker van dat sommige mensen dit als negatief kunnen ervaren, omdat hun ideeën en ambities hoger kunnen liggen dan wat realistisch mogelijk is. Een andere manifestatie hiervan is dat het moeilijk kan zijn om de afweging te maken tussen codekwaliteit en de ontwikkeling van nieuwe functies. Echter: 1/ ik kan het mis hebben, aangezien ik niet actief ben als ingenieur bij Philo; 2/ Ik heb het gevoel dat we hier beter in worden en dat we de juiste stappen ondernemen om dit te verbeteren (en daarvoor de juiste profielen aannemen); 3/ Ik moet nog een technologiebedrijf vinden dat echt blij was met hun technische stack.