Directie weet niet wat er werkelijk speelt - werkgeversreview Project Manager bij Planon

4 okt 2020

Pluspunten

- Familiaire sfeer waardoor je je snel thuis kan voelen - Actieve PV die probeert leuke dingen te organiseren - Als je bijdehand bent kan je snel mooie stappen maken

Minpunten

- Directie weet echt niet wat er speelt bij personeel, ze knijpen de ogen dicht voor de echte problemen. - Er zijn enkele mensen die er vanaf het begin zitten die alles mogen en kunnen maken. - Projecten worden met minimale effort ingestoken om zoveel mogelijk profit te halen. Kwaliteit is ondergeschikt hierin. - Ontwikkeling van mensen wordt alleen toegekend aan mensen die meedoen aan het spel van topmanagement. - Bedrijf is heel goed in mooie verhalen naar buiten brengen, maar als je er een aantal jaar zit, weet je dat dit puur schijn is en de binnenkant verrot is.

Ontdek andere reviews over Planon

17 apr 2026

Pluspunten

As an Employee, I was impressed by the genuine emphasis on work-life balance. The team respected personal time and managers were supportive and approachable. Great culture for anyone looking to grow without burning out.

Minpunten

No major cons experienced during my time here

Reactie van Planon
1mo
Hello! Thank you so much for taking your time to share your feedback! We are happy to hear that you had a positive experience at Planon. Your feedback means a lot to us as we continually strive to create a supportive work environment for all our colleagues, because we know that a company is nothing without its people. Kind regards, Planon Software
28 mei 2025

Pluspunten

Everything is good for me

Minpunten

There are no cons for it

Reactie van Planon
1y
Hello! Thank you very much for taking your time to share this feedback! We are really happy to hear that you are having a positive experience at Planon. Your feedback means a lot to us as we continually strive to create a supportive work environment for all our colleagues, because we know that a company is nothing without its people. Kind regards, Planon Software