Pluspunten
Het loon was $14/uur zolang je voldeed aan je 98% naleving. Dat is het ENIGE pluspunt.
Minpunten
- Geen flexibiliteit in het rooster. Een meisje waar ik mee werkte had net een kind gekregen en ze wilden haar niet op de dagdienst zetten zodat ze er voor kon gaan zorgen. - Als ze langzaam zijn, ga je naar huis en verlies je uren. - Als ze zeggen minimaal 90 dagen voor de ziektekostenverzekering, bedoelen ze 6 maanden, en gaat het pas een maand daarna in ALS je door de screening komt. -Als je uit nood naar het toilet moet is de kans groot dat je niet mag gaan. Als het oproepvolume hoog is, moet je ofwel een x-hoeveelheid meer gesprekken aannemen voordat je mag gaan, ofwel gewoon wachten tot het volume lager is (meestal ongeveer 3 uur). -Ze betalen de $14/uur als je 98% van de voor jou ingeplande uren werkt. Privénoodgevallen waardoor je niet naar werk kan? Dat verknoeit die naleving en je faalt onmiddellijk voor die loonperiode. Wanneer je je niet aan de regels voldoet, zak je naar $9/uur, en als ze behoorlijk geïrriteerd zijn naar $8,25. -30 minuten lunch met twee pauzes van15 minuten alleen als je 8,5 uur werkt. Als je minder dan dat werkt, krijg je maar één pauze van 15 minuten. -Als je te laat terugkomt van een pauze, heeft dat invloed op je naleving. -Ze ontslaan je als je het verkoopquotum niet haalt, waarvan ze volhouden dat het niet bestaat. Vlak voordat ik stopte, hadden ze een groep van 23 mensen om diezelfde reden ontslagen. -Je kunt ontslagen worden voor het ophangen van een klant, zelfs als die tegen je schreeuwt of vloekt. Dat hangt echt af van je leidinggevende. De meesten hebben begrip voor je en schrijven je niet op, maar een paar kan het niet schelen hoe je je voelt en gaan zo ver dat ze je ontslaan. -Je krijgt niet betaald voor de 12-15 minuten die je nodig hebt om in te loggen op je software, deze in te stellen en je voor te bereiden op je eerste gesprek. Het lijkt misschien niet veel, maar je MOET minstens 15 minuten te vroeg komen als je op tijd wilt inklokken. Zodra je op 'Aan' klikt, krijg je meteen je eerste gesprek, dus alles moet zijn ingesteld voordat je zelfs maar inklokt. -Als je vrije tijd wilt opnemen en het wordt geweigerd, is er een kans dat ze het je niet eens vertellen. Ze bellen je op je veronderstelde vrije dag en vragen of je komt werken. "Nee. Ik heb om vrij gevraagd, want ik ben aan het verhuizen/op vakantie." Dat heeft invloed op je naleving. Als je meer dan 4 dagen op vakantie gaat, ga er dan onmiddellijk van uit dat je geen 14 dollar per uur betaald krijgt voor de dagen die je in die loonperiode hebt gewerkt, omdat je geen toestemming krijgt voor al die dagen. Sterker nog, ze zullen de ene dag wel en de andere dag niet goedkeuren (maandag, woensdag en vrijdag als je bijvoorbeeld een hele week weg zou zijn). -Als je geslaagde verkopen doet moet je ze bijhouden, omdat ze je zullen afzetten zodra ze de kans krijgen. Ik zou gisteren 24 juni mijn laatste commissie-uitbetaling ontvangen maar die is nooit binnengekomen. Ik kan niet eens inloggen op de ADP-app om mijn betalingsgeschiedenis te raadplegen omdat ze mijn gebruikersnaam hebben gedeactiveerd. Dit bedrijf weet dat wat ze doen op het randje af legaal is. In 2013 is er tegen hen een collectieve rechtszaak aangespannen, die door de man die het heeft aangespannen, en anderen, werd gewonnen. GA NIET WERKEN VOOR DIT BEDRIJF. Als je ONMIDDELLIJK een baan nodig hebt en je vindt het niet erg om 2 weken lang in halfbakken stoned training te zitten en vervolgens 3 weken lang praktijktraining, allemaal voor $ 9/uur, ga er dan voor! Maar ik raad je ten zeerste aan om te blijven zoeken naar een baan, want om eerlijk te zijn, mijn part-time fastfood-baan hiervoor was veel beter.