employer cover photo
employer logo

Polaris Management Partners

Overgenomen door IQVIA

Is dit jouw bedrijf?

Geweldige plek om een carrière te beginnen en te leren, maar verwacht niets anders - werkgeversreview Anonieme werknemer bij Polaris Management Partners

3,0
8 okt 2015

Pluspunten

- Geweldige locatie om te werken - Blootstelling aan aanzienlijk grote farmaceutische bedrijven - Zeer flexibele werkomgeving. - De president en CEO zijn buitengewoon gepassioneerd en werken hard. Je kunt veel van hem leren. - Een geweldige plek om een carrière te beginnen. Ga ervoor als u een juniorpositie bekleedt. Je krijgt veel verantwoordelijkheden.

Minpunten

- Extreme politiek. Je kunt niet naar boven gaan als je niet kunt praten en wandelen. - De partners zijn niet zo competent als de CEO. - Je wordt niet gewaardeerd door het werk dat je doet, maar door hoe je het management tevreden houdt. - Er is een zeer grote kloof tussen partners en medewerkers - De voordelen en het salaris voldoen niet aan de NYC / NJ-normen. - Reactieve aanpak in plaats van proactieve aanpak - Geen noemenswaardige investeringen in producten. Blus vuren voor de klant en je bent goed.

Ontdek andere reviews over Polaris Management Partners

26 sep 2017

Pluspunten

Zeer welvarend bedrijf en mensen zijn ondersteunend en vriendelijk. ik vind het heel erg leuk

Minpunten

Het is een privébedrijf, dus procedures of werkschema's zijn misschien niet goed te vinden. Het hoeft echter niet per se nadelen te zijn.

2,0
9 okt 2015

Pluspunten

1. Jij bent de alleskunner omdat je ALLES leert en doet! Je doet aan Management Consulting, Tech Consulting, Support, Product Management, Business Development, Sales, Account Management, Coördinatorrollen, Project Management! 2. Je gaat zeker sneller de keten op als een nieuwe medewerker van de universiteit. 3. Je wordt in het vuur geworpen!

Minpunten

1. Je hebt het te druk om ergens meester in te zijn. Waarom? Omdat je teveel op je bord hebt liggen, kun je je niet concentreren op iets dat je lekker vindt. 2. Als je de ladder op gaat, behoud je nog steeds je oude werk. 3. Mensen zijn overwerkt. Sommige projectmanagers besluiten dat het niet de moeite waard is om te investeren in een QA-bron of een ondersteunend lid van een project en in plaats daarvan de analisten / consultants het werk te laten doen (zelfs als sommigen niet eens gekwalificeerd zijn). Waarom doen ze dit? Omdat deze projectmanagers niet willen dat hun marges er slecht uitzien. Helaas worden ze onder druk gezet om HET GEDAAN TE KRIJGEN (exacte woorden van een partner), ongeacht hoeveel een project wordt verkocht. 4. Er is geen energie meer. Mensen gaan niet meer naar happy hours. Ik denk dat ze niet gelukkig zijn?