Leid mij naar betere dingen… - werkgeversreview Business Development Executive bij Powerforce

8 mei 2025

Pluspunten

Ik begon bij Powerforce zonder enige echte saleservaring. Ze gaven me een training en leerden me de technieken die ik nodig had om de klus te klaren. Vervolgens begeleidden en moedigden ze me aan om meer te leren over het bedrijf. Toen ik merkte dat ik plezier had in coaching, moedigden ze me aan om nieuwe starters en nieuwe accounts te trainen en waren ze er blij mee dat ik leiding gaf op een manier die ik het beste vond. Er werd naar mijn mening gevraagd en geluisterd. Iedereen was benaderbaar, van anderen in dezelfde rol als ik tot het senior management. Ze toonden interesse in de mensen en lieten hen de richting van het bedrijf bepalen. Ik verliet Powerforce omdat een bedrijf me benaderde en me een pakket aanbood dat ik nooit aangeboden zou hebben gekregen zonder de training en aanmoediging die ik bij Powerforce had gekregen.

Minpunten

Met elke baan willen we meer geld en meer vakanties. Maar het enige echte nadeel voor mij was dat ik graag meer teambuilding had gehad met mijn regionale team en nationale team. Hoewel dit wel eens voorkomt, kan een BDE-team een geïsoleerd gevoel geven en ik heb altijd genoten van de tijd die ik doorbracht met mijn collega's en het managementteam.

Reactie van Powerforce
10mo
Bedankt voor je review! Het is geweldig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met ons, inclusief de coaching en ondersteuning van het managementteam. We wensen je veel succes in je nieuwe functie en hopen in de toekomst weer met je samen te werken!

Ontdek andere reviews over Powerforce

10 apr 2022

Pluspunten

Always have me work.Learned many new job skills.

Minpunten

Without a vehicle,not much steady income.

17 jun 2022

Pluspunten

None that I can think of.

Minpunten

Low salary and no benefits. Micromanager from hell.

Reactie van Powerforce
3y
Thank you for leaving your review. We're sorry to hear you didn't have a great experience working with us. We do pay competitively within the market, and continue to ensure that our salaries remain competitive.