Pluspunten
De beste omgeving voor recruiters die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen prestaties. Volledige controle over je carrière, jij neemt de beslissingen. Volledige ondersteuning en training van toonaangevende consultants in hun sector. Sterke reputatie voor het leveren van de hoogste kwaliteit van personeel aan hun klanten Niche maar niet micro-niche dus ruimte voor groei Zeer ambitieus! Ze willen het beste uit elke situatie halen. Beloningen zijn belachelijk... Ik ben op bedrijfsreizen geweest die ik nooit zou hebben gedaan zonder hier te werken: Vegas x2, Miami x2 Nice x2 Barca, Madrid, Praag + meer, altijd op bedrijfskosten in de beste hotels in deze steden. A la carte maaltijden in de beste Britse restaurants. Kerstfeest in Battersea Park of in een prestigieus landhuis. Veel topnachten Kantooromgeving is lawaaierig en leuk. Pooltafels, tafelvoetbal, Xbox, dartboards zijn allemaal aanwezig in de verschillende kantoren. De hele dag door muziek. Ik hoor opmerkingen van anderen die zeggen dat er te veel druk is. Ze hebben gelijk, het is een resultaatgerichte omgeving dus niet voor degenen die terugschrikken. Echt aardige mensen die tijd investeren in hun personeel.
Minpunten
Hard werk & lange dagen, niet voor degenen die zeggen dat ze hard willen werken maar dat eigenlijk niet willen. Ambitie leidt soms tot een gebrek aan planning. Standaarden zijn zo hoog dat je het niet zult bijbenen tenzij je klaar bent voor een uitdaging, met de juiste houding zal het lukken.