2,07 nov 2025Bdm/salesVoormalige werknemerIstanbulAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenIk had een aantal leuke collega'sMinpuntenZelfde rol, zelfde leeftijd, zelfde ervaringsniveau, mensen zouden anders betaald worden, zo leerden we later.Meer weergeven
5,011 sep 2024Anonieme werknemerHuidige werknemer, minder dan 1 jaarDallas, TXAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenDe mensen zijn geweldig. Het salaris is geweldig. Het product biedt eindeloze mogelijkheden voor het verkoopteam.MinpuntenZoals elk groeiend bedrijf hebben we onze portie uitdagingen gehad. We navigeren er echter succesvol doorheen en blijven in rap tempo vooruitgaan.Meer weergevenNuttigDelen
1,08 nov 2024Account executiveVoormalige werknemerAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenEr gebeurt hier niet veel, maar ik denk dat het reizen voor evenementen het leukste deel van de baan is.MinpuntenGebrek aan organisatie: je hoort verschillende oplossingen van verschillende mensen en niemand helpt je als je echt een probleem hebt.Meer weergevenNuttigDelen