Commercie, inhoud en ambitie! - werkgeversreview Commercieel Projectmanager/Corporate Recruiter bij Pulse Media Group

11 okt 2017

Pluspunten

* Jonge, ambitieuze collega's die motiveren. Waar nodig geven ze je een welverdiende schop onder de bips, maar bovenal helpen en steunen ze je waar het lastig is en helpen ze je in je (persoonlijke) ontwikkeling. * Riante bonusregeling * Flexibele werkgever waar het gaat over afspraken met bijvoorbeeld een tandarts of familie-omstandigheden * Open werksfeer de directie zit bij je aan de lunchtafel. Je manager kun je direct aanspreken, zonder rekening te hoeven houden met zijn 'hiërarchische positie'. Het is wel een vereiste dat je bewering hout snijdt. Vergaderen om het vergaderen gebeurt hier niet, daarvoor is tijd veel te kostbaar! * Veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën, binnen het bedrijf heb ik verschillende functies (tegelijkertijd) bekleed en me zo nuttig gemaakt op een manier die bij mij paste, maar ook het bedrijf verder hielp. * Ruimte om (door) te groeien. * Je leert ontzettend veel op professioneel en persoonlijk vlak in korte tijd. * Er is veel ruimte om ook over persoonlijke zaken te praten; je collega's en je manager worden echt een soort familie. * Je spreekt erg veel interessante mensen over allerlei verschillende onderwerpen. * Kwalitatief sterke artikelen. De focus ligt niet op 'reclame', maar echt op het maken van een inhoudelijk relevant stuk. Natuurlijk wel tegen een prijskaartje. * De eindproducten zijn mooi en kwalitatief sterk; er werkt een professionele redactie met wie je veelvuldig contact hebt. * Amazing bedrijfsuitjes en gezellige borrels!

Minpunten

* De dagen zijn lang, zeker als je niet in de buurt/ Amsterdam zelf woont en de reistijd meetelt. * Er wordt vaak verwacht dat je in je eigen tijd/ na werktijd/ in het weekend voorbereidend werk doet voor de dag of week erna. Bijvoorbeeld door bellijsten te maken, of gesprekken met klanten voor te bereiden. Er werd eigenlijk wel een beetje op neer gekeken als je dit niet deed en 'gewoon' je 40- uur werkte. * Veel mensen ervaren veel druk om te presteren, waardoor er ook veel emotie en frustratie bij mensen kan ontstaan. De teamleden en managers gaan hier goed mee om, maar voor sommige (ex-)collega's vergde dit toch te veel van hen, waardoor ze stopten. * De sfeer is echt work-hard/ play-hard en gefocust op sales en commercie. Hierdoor wordt er nog wel eens hard gepusht op het halen van specifieke doelen, targets e.d. Soms ging dit op een negatieve manier, dan hing er een negatieve consequentie aan het niet halen van een bepaald doel.

Ontdek andere reviews over Pulse Media Group

23 apr 2025

Pluspunten

Great team ethos Positive attitude towards learning & development

Minpunten

None that I can think of

9 jan 2025

Pluspunten

No further suggestions or bad impression

Minpunten

Good environment Good teamwork Good salary