Pluspunten
- De meest charismatische CEO voor wie ik ooit heb gewerkt. - Een GTM/verkoopteam dat echt klantgericht is in plaats van commissiegericht, aangevoerd door een zeer effectief oplossings-/brancheteam met unieke, geloofwaardige domeinexperts. Zo presteren de teams voor klantintelligentie en verzekeringen uitstekend - een van de beste GTM-strategieën die ik ooit heb gezien. - Verrassend weinig vervelende mensen, in ieder geval vergeleken met andere plekken waar ik heb gewerkt. - Investeert in groei; belangrijke strategische teams zijn goed uitgerust. - Geen live SKO/RKO - die dingen kosten enorm veel tijd. - Goede interne communicatie. - Verstandige hybride werkmethoden. - Topklanten.
Minpunten
- De keerzijde van goed uitgeruste strategische teams is dat spieren vet kunnen worden. - Een keerzijde van het ontbreken van een live SKO (Security Knockout) is regionale silo's. - Spanningen in een steeds sneller wordende technologiemarkt tussen innovatief, wendbaar en technisch proactief zijn enerzijds en goedgekeurde, merkgebonden, gelikte marktpositionering anderzijds. - Als je promotie wilt, is het waarschijnlijk een voordeel als je wat weet over de Big 4, SAS, HSBC of NetReveal.