Slechte cultuur - werkgeversreview Solutions Consultant bij Quantexa

4 dec 2020

Pluspunten

Ze zijn goed in het vinden van slimme mensen en het verkopen van hun droom.

Minpunten

Veel 'gepraat' over cultuur en waarden. Dat is allemaal niet waar, het enige waar het bedrijf om geeft, is geld verdienen en hun mensen niet waarderen. Pas op voor de rook in spiegels! Het managementteam is alleen op zichzelf aangewezen.

Reactie van Quantexa
5y
Het spijt me echt je bericht te lezen. Zoals u wellicht weet, hebben we zojuist het uitgebreide, bedrijfsbrede programma Purpose, Vision and Values afgerond, waarbij we iedereen uitnodigen om bij te dragen aan het codificeren van onze cultuur. Om onze waarden te lanceren, hebben we een welzijnlanceringspakket naar elke Quantexan wereldwijd gestuurd. Dit is het allereerste begin van onze reis en we hebben nog veel meer werk gepland. Als voorbeeld zal ons uitgebreide leiderschapsteam vandaag als voorbeeld werken aan hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze waarden leven en dat iedereen verbinding kan maken met onze visie en ons doel. Ik waardeer het dat u de tijd neemt om uw feedback te geven en ons eraan herinnert hoe belangrijk dit werk is.

Ontdek andere reviews over Quantexa

17 mrt 2026

Pluspunten

Challenging Work Great People Solid Management

Minpunten

I don't really have anything negative to say. After 2+ years, I am very happy here. I am very involved in the welfare and progress of my clients and bettering their experience.

3 jun 2026

Pluspunten

Good commissions, big problem to solve, leadership is supportive of career changes and geographical moves.

Minpunten

Complex product, difficult deployments, value is brought into question often