De slechtste werkervaring die ik ooit heb gehad - werkgeversreview Anonymous bij RHEA Group

1,0
11 apr 2019

Pluspunten

Het enige voordeel is dat het voorbij is

Minpunten

GEEN TRAINING of wat dan ook, geen groei, totale afwezigheid van een bedrijfscultuur. Vergeet het maar dat je op wat voor manier dan ook ondersteuning krijgt. ze willen dat je vanaf de eerste dag paraat bent en als je de dingen niet doet zoals ze verwachten dreigen ze je te ontslaan, vanaf dag één! Managers zijn afwezig, degenen die aanwezig zijn, zijn onprofessioneel, arrogant, respectloos en onbeleefd. Waarschijnlijk om hun gebrek aan vertrouwen en professionaliteit te verhullen. Het bedrijf heeft geen gevoel voor zaken, ze overleven dankzij overheidsgeld dat wordt gegeven om zinloze projecten te financieren die nergens toe leiden. Geen kantine. Geen faciliteiten. Kantoren zijn oud en vies, ze worden om de week schoongemaakt om geld te besparen. Door de manier waarop ze hun bedrijf leiden, verdienen ze het om op zijn zachtst gezegd failliet te gaan, hun baan te verliezen en te verhongeren.

Ontdek andere reviews over RHEA Group

13 jul 2025

Pluspunten

Interessante projecten Goed startsalaris

Minpunten

HR bestaat niet. Verwacht geen veranderingen in uw salaris zodra u begint. Er is nog geen mobiliteitsplan.

3,0
24 jun 2025

Pluspunten

Open Concept office, you are on your own

Minpunten

since you are on your own, no guidance provided