5,015 nov 2024Lot attendantVoormalige werknemerVirginia Beach, VAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenThe Hours are very flexibleMinpuntenThere is no cons for the jobMeer weergevenReactie van RK Chevrolet1yThank you for your kind comments, we really appreciate it! Sincerely, Shelly Glazer, Customer Satisfaction Manager (757) 431-6539Meer weergeven
5,015 aug 2023Sales associateHuidige werknemerVirginia Beach, VAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenManagement teaches great sales tacticsMinpuntenHours will catch up to youMeer weergevenNuttigDelenReactie van RK Chevrolet2yThank you for your kind comments, we really appreciate it! Sincerely, Shelly Glazer, Customer Satisfaction Manager (757) 431-6539Meer weergeven
1,06 okt 2024TechnicianVoormalige werknemer, minder dan 1 jaarVirginia Beach, VAAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntenReally there were no prosMinpuntenEverything especially the good ole boy attitudesMeer weergevenNuttigDelenReactie van RK Chevrolet1yThank you for your feedback. We are always looking for ways to improve and I would like to talk to you about your experience. Please reach out to me on my direct dial at 757-431-6687 Sincerely, Brianna Fleming Service Concierge Meer weergeven