Pluspunten
Goede locatie en de aardige mensen die daar werken.
Minpunten
Het TMP-kantoor in Chicago is een draaideur voor talent met grote problemen die vanaf de leiding hun weg naar beneden vinden om vervolgens voor een giftige werkcultuur te zorgen. In mijn eerste maanden hier was het vreemd om te zien dat op veel afdelingen veel werknemers openlijk grappen maken over wie ''vandaag hier en morgen verdwenen'' zal zijn en dat is niet omdat het hier zo geavanceerd is, maar omdat het zo inefficiënt is. Voordat ik begon las ik op een werkgerelateerde site dat ze regelmatig aan hun huidige werknemers bekendmaken dat ze goede beoordelingen moeten schrijven en ik heb ook gezien dat dit waar is toen ik er aan het werk ging. Ze moeten huidige werknemers goede beoordelingen laten schrijven om in te gaan tegen alle negatieve ervaringen waar ze zelf voor hebben gezorgd. Voor iemand die overstapt met vaste ervaring vanuit de kant van de consument is het belangrijk om te weten dat je bij TMP niet klaargestoomd wordt voor succes. Het idee van een ''loopbaantraject'' dat ze verkopen is complete onzin en het oude draaiboek van wervingsmarketing en degenen die eraan hebben gewerkt sinds de jaren 90 houden groei tegen omdat ze nooit bij een modern agentschap hebben gewerkt om de verschillen te zien of ze bestrijden dat ze ''te veel'' bezig zijn met een agentschapsmodel of het maakt hun gewoonweg niets uit omdat ze vicepresidenten in een constante verkoopmodus van TalentBrew zijn. Wat een schok om te ontdekken dat ze eruitzien als een agentschap maar alle nodige processen missen en weinig ondersteuning bieden aan werknemers die op alle uren werken om het verschil op te vangen. Er waren daadwerkelijk mensen die naar het ziekenhuis moesten vanwege werkgerelateerde stress en toen ze terugkwamen veranderde er niets voor hen, dus vertrokken ze. Zelfs bij hun grootste rekeningen was er een voortdurende strijd om de cliënten te behouden. De vicepresidenten hemelen voortdurend hun producten te veel op en er zijn niet genoeg mensen om het werk te verrichten. Het is niet ongebruikelijk dat rekeningen langs 5+ mensen in zes maanden gaan. Het werk wordt ondergewaardeerd en er is een tragisch gebrek aan diversiteit in de leiding, hetgeen alleen maar de cultuurproblemen in stand houdt. Het is verplicht om met het mannelijke clubje mee te spelen, dat wordt aangemoedigd door de kantoorleider, want ze maakten regelmatig tijdens personeelsvergaderingen openlijk werknemers belachelijk en ondernamen geen actie als er klachten werden ingediend. Als je van een fatsoenlijk bedrijf komt, dan moet je deze plek vermijden, want er is geen tegemoetkoming voor 401(k), geen echte ondersteuning, veel drama en hierdoor is het het laagste van het laagste.