Pluspunten
Coole ML-gecentreerde producten. Solide tech stack (Go, GCP, Python) en uitdagend werk. Volledige autonomie. Grote nadruk op persoonlijke ontwikkeling en groei: £ 1k jaarlijks budget en maandelijkse leerdagen. Flexibel werken dwz. overal vandaan, op uren die mij uitkomen. Veel gezelligheid, eten, uitstapjes naar de kroeg. Ik heb hier een paar van mijn beste vrienden gemaakt. Zeer platte structuur. Iedereen gelooft in de visie van de oprichter, iedereen heeft recht op een mening en er wordt om iedereen gegeven. Moedig voortdurend aan om goed werk en overwinningen van het bedrijf te vieren (regelmatig in de vorm van eten). Geweldig salaris en ik heb meerdere loonsverhogingen gehad toen ik ze niet verwachtte. Mogelijkheid om naar andere delen van het bedrijf te verhuizen, anderen te leiden, naar netwerkevenementen te gaan, naar het buitenland te reizen voor klantbijeenkomsten, te spreken op conferenties of webinars. Meerdere dingen om op te vrolijken tijdens Covid: "wellnessdagen" om de paar maanden, een mand met Kerstmis, een "pimp my desk" -wedstrijd met een budget van £ 500, online ervaringen zoals escape rooms, Dishoom-ontbijten en wijnproeverijen. Oprichters erkennen het belang van het behouden van een kantoorbasis wanneer we teruggaan naar het normale leven, dus het sociale aspect moet worden voortgezet.
Minpunten
Potentieel om vet te krijgen van snacks op kantoor. Ook niet zeker wanneer ik ooit ga vertrekken?