Pluspunten
Er heerst een startup- en hustlementaliteit van vroeger, waarin mensen dingen in korte tijd en met veel stress gedaan krijgen. De meeste mensen zijn vriendelijk en het is prima om met ze samen te werken. Als je gamers ontmoet, is het erg leuk om ideeën te bespreken met gelijkgestemden. Razer pikt trends en gamersjargon snel op, zoals je kunt zien aan de aanwezigheid op sociale media. Ik heb hier geweldige mensen ontmoet die me verschillende dingen hebben geleerd. Soms mag je nieuwe gamingapparatuur uitproberen en die op kantoor gebruiken.
Minpunten
Trage carrièregroei en trage salarisaanpassingen, ik bedoel, wie maalt erom! Soms voelt het als een pensioenplek omdat het soms zo mager is en er zoveel te doen is - er zijn geen mogelijkheden om door te groeien (sommige mensen zitten er jaren), nieuwe dingen te leren na 2 jaar of een team te leiden. KPI's zijn onmogelijk hoog om te halen. Soms gebruiken mensen de 'Min'-kaart om dingen gedaan te krijgen en hun eigen doelen te bereiken, wat resulteert in concurrentie en niet in samenwerking (wat ze leuk vinden) Begrijp wanneer er minder personeel en budget is, maar met een zo hoog personeelsverloop - waarom duurt het dan maanden om het beschikbare personeelsbestand te vullen? Ten slotte is het erg moeilijk om met het wereldwijde marketingteam samen te werken als met elke andere marketeer. Zet je ego opzij en leer om verschillende meningen, verschillende manieren van doen, datagestuurde keuzes en de inzichten van gamers te respecteren.