5,013 apr 2024InternHuidige werknemerNew DelhiAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntengreat experience and good learning on e-commerce!Minpuntennothing that I know ofMeer weergevenReactie van Reckitt2yThanks for your review of being an Intern with our eCommerce team! We're happy to hear you're experiencing our opportunity for growth.Meer weergeven
5,02 jun 2026Sr financial analystVoormalige werknemer, meer dan 3 jaarZeeland, MIAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspunten- Great Team Environment - Management Cares About Employees - Good Work Life Balance - Good Pay / Benefits for the areaMinpunten- Upward mobility is not always available, depending on team - Free snacks & food in the office may make you gain weightMeer weergevenNuttigDelen
5,028 mei 2026Associate manager of quality complianceHuidige werknemer, meer dan 3 jaarZeeland, MIAanbevelenGoedkeuring directeurZakelijk vooruitzichtPluspuntengood company to work forMinpuntentraining could be a little betterMeer weergevenNuttigDelen